Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZJ

Má to sešup. Po Alíkovi Górovic, po synu bílé matky (Afroameričanovi) co dostal Nobelovu cenu, aniž cokoliv udělal, přišla psychicky nemocná, nedospělá dcera švédské komunistky. Příště to klidně může být ještě horší.

1 0
možnosti
Foto

O té slečně Gretě jsem přečetl jen letmo pár řádků, moc o tom jejím angažmá nevím. Ale pokud se jí podařilo upoutat pozornost a pohnout svědomím lidí, je to alarmující. Jako bychom už byli úplně neschopní vnímat fakta. Jako bychom (i experti) byli tak přivyklí na argumentační výbavu marketingu a reklamních agentur (podobně jako v politických kláních), že na nás platí více než fakta to, v jakém balení jsou informace doručeny. Takže by se dalo zjednodušeně říci, že podobným způsobem by se daly prosadit i hlouposti. Nějakým dojemným způsobem, aby se lidé styděli to odmítnout.

1 0
možnosti
DT

... aby se lidé styděli to odmítnout. R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 412x
Michal Jupp Konečný Narodil se na úpatí Nuselského mostu, když tam ještě nestál. * Do Prahy se vrátil za účelem vysokoškolských studií, ale to už měl zkušenosti s jazzem a rock’n’rollem. * Ale věnoval se divadlu, pro které psal hry a písničky. * Nakonec založil se svou ženou Hankou folkovou kapelu. * Aby měla kde hrát, začal organizovat koncerty v Malostranské besedě. * Z Malostranské besedy se stala Mekka všech folkařů, trampů, bluegrassistů a písničkářů. * Po deseti letech ho z Besedy vyhodili, protože tam uváděl režimu nepohodlné písničkáře. * Stal se šéfem břevnovského Klubu na Petynce. * Na dalších deset let se Petynka stala Mekkou všech folkařů, trampů, bluegrassistů a písničkářů. * V sedmdesátých a osmdesátých letech byl dramaturgem Porty, která se v té době z malých sálků vypracovala až na třicetitisícový Lochotín v Plzni. * Byl lídrem Folk a Country Klubu, který po třicet let pořádal v Praze koncerty v Lucerně a dalších velkých sálech. * Byl dramaturgem Českokrumlovského folkového festivalu, Svojšického slunovratu, Svojšického letorostu, Banjo Jamboree, Country rumpálu a dalších festivalů. * Psal do Mladého světa, Mladé fronty a dalších medií o hudbě. * Ve vydavatelství Panton připravil řadě dnes velmi slavných kapel jejich první alba. * Po Listopadu 89 se stal šéfredaktorem časopisu FOLK & COUNTRY, který vycházel 21 let. * Připravil devadesát televizních pořadů Folková setkání. * Je dramaturgem festivalů Zahrada a Folková růže. * Zatím mu vyšlo pět knih, jednak o hudbě a jednak humorných. * Má dceru a syna, čímž si zajistil šest vnoučat. * Jeho životní krédo: Vstoupíš-li do vozovky, nečum po ženskejch.