Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Starosta Řeporyj svým charakteristickým způsobem uchopil horký brambor a učinil memorandum, z nějž ti, jimž trčí z oka, činí bramboračku. Mnozí z urputných útočníků se evidentně ani neobtěžovali seznámit se s textem na prostém artefaktu a většina z nich nezná historická fakta, resp. je odmítají uznat, selektivně zobají a překrucují je. Jedná se totiž o útok na jedno z bolševických dogmat, která stála za oponou rozpoutání II. sv. války. A tak s inkvizitorským zanícením útočí na připomínku skutečných zachránců Prahy, čímž hrají spíše do karet starostovi, ač záměr mají samozřejmě opačný.

Pavel Novotný není konformní a je kritizovatelný, fakt zásadního přínosu ROA na záchraně Prahy v V/1945 je však nezpochybnitelný a nevyvratitelný. A nezmění to ani neetické útoky ani (nedejPřírodo) osobní a fyzické útoky na "prominentního spratka".

7 1
možnosti
Foto

nemám nic proti postavení pomníku vlasovcům. Šlo o součást Rudé armády, co se jejich aktivit týče. Ale jsem pro ten pomník i v tom případě, kdyby šlo jenom a pouze o čistokrevné nácky.

0 1
možnosti