Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J36a27n 20V70e25s32e17l74ý

17. 2. 2020 13:05

Česká televize má rozpočet 3x vyšší než město Hradec Králové. Podle mého názoru by se měla ČTV a Český rozhlas sloučit do jedné veřejnoprávní instituce, tv i rozhlas po jednom celoplošném kanálu zaměřeným na objektivní zprávy, veřejnou službu v případě mimořádných událostí, živelných katastrof, apod.

Kdo se chce koukat na céčkové filmy, sport, nekonečné seriály a soutěže, může si předplatit placenou TV, nabídka je pestrá dost.

2 0
možnosti

Mám dojem, že počet pracovníků a rozpočet BBC a ČT jsou velmi podobné. Pokud se ČT proporcionálně zmenší ať si klidně dál hraje svoji "objektivní a vyváženou" písničku.

1 0
možnosti

To není špatný nápad. Mám takový pocit, že Slováci už to někdy provedli.

1 0
možnosti

Podporuji personální čistku ve zpravodajství a publicistice. První na řadě by byl Václav Moravec, za hulvátské chování a nestoudnou stranickost.

3 3
možnosti

Pana Moravce se zastanu. Je to perfektní profesionál, ale současně zaměstnanec, který nechce ztratit práci. Jeho příprava na vysílání je dokonalá. Domnívám se, že politická orientace jeho pořadů je určována vedením ČT. Vycházím z toho, že jeho pořad svou jednostrannou politickou orientací rozhodně není výjimkou.

0 0
možnosti

Vláda, soudy a veřejnoprávní média, všichni na sobě závisí, potřebují se a hlídají navzájem nepravosti. Vláda na to má radu ČT, soudy na to mají obecně platné zákony, a média na to mají investigativní reportáže. Pokud někdo lže krade a podvádí, mají druzí dva zasáhnout. Nesmí ale jejich vliv nad druhým převážit, většinou je to "v zájmu vyššího dobra" což už jsme si vyzkoušeli a dopadlo to tragicky. Snaha vlády ovládnout média a soudy je evidentní a to nelze připustit.

1 0
možnosti

A co s člověkem co ČT bránil. Ale migrační krize (z Libye) kdy ČT stále používala slova jako "uprchlík" nebo "záchrana na moři" ho přesvědčila o tom že to zcela v pořádku není.

Co s člověkem co věřil ale kauza ústavu nezávislé žurnalistiky jeho víru nahlodala? Kam zařadit člověka(sportovního střelce) který jasně vidí jak ČT (samozřejmě v souladu s EU) překrucuje fakta a tvrdí že legální držitelé zbraní páchají 6x více přestupků než ti co je mají nelegálně?(mimochodem co se týká lží o zbraních tak ČT je jen slabý odvar ČRo)

Co člověk který sledoval jak ČT dělá z premiéra "bývalého premiéra" nebo kauzu kdy ČT lhala zastrašování studentů když se budou ptát na čapí hnízdo.

A vrchol všeho volba prezidenta USA a volební studio ČT jak strašně musí být člověk omezený aby o tomto pořadu řekl že byl vyvážený a nestranný.

7 2
možnosti

A některá a nezanedbatelná média zase patří Bakalovi a některá Křetínskému. To jen v rámci objektivity.

2 0
možnosti

Ovšem tato média si platí Bakala a Křetínský, ne každý občan.

0 0
možnosti
Foto

A Váš názor? Díky za odpověď. ;-);-)

1 0
možnosti

A90l13e73š 25N46o58v49á55k

17. 2. 2020 8:39

naučný kanál má Prima Zoom, například.

někde jsem četl o americkém modelu veřejnoprávnosti: divácí si platí stanici dobrovolně, navíc vláda za každý dolar od diváků dá dolar z rozpočtu.

1 0
možnosti

To jsem nevěděl. Jsem pro všemi deseti.

0 0
možnosti

" Nositelům jistého politického zaměření zase vadí objektivní zpravodajství, které považují za neobjektivní..."

I Vy neodolatelný šprýmaři!:-)

4 1
možnosti
  • Počet článků 237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 412x
Michal Jupp Konečný Narodil se na úpatí Nuselského mostu, když tam ještě nestál. * Do Prahy se vrátil za účelem vysokoškolských studií, ale to už měl zkušenosti s jazzem a rock’n’rollem. * Ale věnoval se divadlu, pro které psal hry a písničky. * Nakonec založil se svou ženou Hankou folkovou kapelu. * Aby měla kde hrát, začal organizovat koncerty v Malostranské besedě. * Z Malostranské besedy se stala Mekka všech folkařů, trampů, bluegrassistů a písničkářů. * Po deseti letech ho z Besedy vyhodili, protože tam uváděl režimu nepohodlné písničkáře. * Stal se šéfem břevnovského Klubu na Petynce. * Na dalších deset let se Petynka stala Mekkou všech folkařů, trampů, bluegrassistů a písničkářů. * V sedmdesátých a osmdesátých letech byl dramaturgem Porty, která se v té době z malých sálků vypracovala až na třicetitisícový Lochotín v Plzni. * Byl lídrem Folk a Country Klubu, který po třicet let pořádal v Praze koncerty v Lucerně a dalších velkých sálech. * Byl dramaturgem Českokrumlovského folkového festivalu, Svojšického slunovratu, Svojšického letorostu, Banjo Jamboree, Country rumpálu a dalších festivalů. * Psal do Mladého světa, Mladé fronty a dalších medií o hudbě. * Ve vydavatelství Panton připravil řadě dnes velmi slavných kapel jejich první alba. * Po Listopadu 89 se stal šéfredaktorem časopisu FOLK & COUNTRY, který vycházel 21 let. * Připravil devadesát televizních pořadů Folková setkání. * Je dramaturgem festivalů Zahrada a Folková růže. * Zatím mu vyšlo pět knih, jednak o hudbě a jednak humorných. * Má dceru a syna, čímž si zajistil šest vnoučat. * Jeho životní krédo: Vstoupíš-li do vozovky, nečum po ženskejch.