Diskuse

Neděle večer.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KP

Zkuste odhadnout kolik z oněch 250 000 lidí půjde k volbám a komu své hlasy odevzdají. Budou se o ně prát Piráti, STAN, KDUčsl, ODS, TOP09. Nevím, nevím, zda to byla dobrá investice.:-)

2 1
možnosti
Foto

KSČ(M) ty hlasy nedostane, ČSSD sotva, a ANO ? Cha! A co zbývá? Svobodní, Rozumní a pod., malá šance. Jó, Trikolora s VKml a paní Šichtařovou! Tak leda něco pro Vás.

Poslyšte, neútočíte tu náhodou na svobodné volby a volební systém? Rv

1 1
možnosti
Foto

250 000 občanů na demonstraci neváží v demokracii nic více než 250 000 hlasů ve volbách, a to je zatraceně málo, aby to s kýmkoliv hnulo.

3 0
možnosti
Foto

Minář těží z frustrace voličů Drahoše a nevoličů Babišova ANO. Když už museli spolknout hořkou pilulku Zemanova znovuzvolení a sledovat stabilně přesvědčující preference ANO, tak si na aspoň na bebínko společně pofoukávají na demonstracích. Ve skutečnosti nemají k protestům žádný hmatatelný důvod. Je víc než jasné, že konečně máme prezidenta, který myslí víc na Česko než na svou světovou proslulost či na své ego, i když u té do sebe zahleděnosti je ten rozdíl proti předchůdcům minimální. Máme i vládu, která všechny předchozí předčí. Především zatrhla mafiánům a jejich politickým spolčencům asijské manýry. Zásluhou vlastněných miliard je premiér osobností, která se v lobbistické vřavě nenechala koupit jako jeho předchůdci. Tím pádem neztratil tvář a může být i po 6 letech v politice sám sebou. Ve skupině s premiéry evropských velmocí, nebo i vedle samotného Trumpa, působí jako rovnocenný partner a ne jako podržtažka.

6 2
možnosti
Foto

Teda pane Bicero 8-o8-o8-o, zrovna včera jsem si říkala, že už voliči Zemana museli v mnohém prozřít a voliče Andreje to také čeká... A stále ne. Je to asi nevyléčitelné. Uveďte mi příklad, kdy v posledním volebním období M. Zeman jen náznakem myslel víc na Česko než na své ego a své křivdy a msty. Já úplně žasnu, že tohle někdo řekne. 8-o8-o8-o

8 5
možnosti
Foto

Jen taková glosa navíc: Zklamání Klausovců musí být nekonečné. Když jsem pak večer sledovala debatu S. Witovské s pány Klausem st., Pithartem a Jičínským, předvedl se Klaus st. v celé své zahleděné kráse. Vše komentoval slovy já, já, to potvrzuje moje teze, já píšu knihu, napsal jsem knihu... Když ho paní Světlana zcela napřímo konfrontovala otázkou na kuponovou privatizaci, div, že nespadl ze židle. S Pithartem seděli naštěstí dostatečně od sebe. Přesto bylo vskutku úsměvné, jak během chviličky převzal všechny moderátorské úkony a neustále opakoval, že již měla debata dávno skončit a že, řečeno slovy klasika, "přetékají do basketbalu"!

8 0
možnosti
LB

Tu debatu jsem sledovala a mohu potvrdit, že jste Václava Klause vystihla naprosto přesně.

8 0
možnosti
Foto

I71v48a85n 44M17a11r34e63k

19. 11. 2019 7:25

O té "důstojnosti" zvláště v neděli , by se dalo vážně pochybovat. ;-(

4 3
možnosti
KT

Ano, v neděli večer jste byl, pane Marku, opravdu pěkným příkladem "důstojnosti"

7 3
možnosti
  • Počet článků 237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 412x
Michal Jupp Konečný Narodil se na úpatí Nuselského mostu, když tam ještě nestál. * Do Prahy se vrátil za účelem vysokoškolských studií, ale to už měl zkušenosti s jazzem a rock’n’rollem. * Ale věnoval se divadlu, pro které psal hry a písničky. * Nakonec založil se svou ženou Hankou folkovou kapelu. * Aby měla kde hrát, začal organizovat koncerty v Malostranské besedě. * Z Malostranské besedy se stala Mekka všech folkařů, trampů, bluegrassistů a písničkářů. * Po deseti letech ho z Besedy vyhodili, protože tam uváděl režimu nepohodlné písničkáře. * Stal se šéfem břevnovského Klubu na Petynce. * Na dalších deset let se Petynka stala Mekkou všech folkařů, trampů, bluegrassistů a písničkářů. * V sedmdesátých a osmdesátých letech byl dramaturgem Porty, která se v té době z malých sálků vypracovala až na třicetitisícový Lochotín v Plzni. * Byl lídrem Folk a Country Klubu, který po třicet let pořádal v Praze koncerty v Lucerně a dalších velkých sálech. * Byl dramaturgem Českokrumlovského folkového festivalu, Svojšického slunovratu, Svojšického letorostu, Banjo Jamboree, Country rumpálu a dalších festivalů. * Psal do Mladého světa, Mladé fronty a dalších medií o hudbě. * Ve vydavatelství Panton připravil řadě dnes velmi slavných kapel jejich první alba. * Po Listopadu 89 se stal šéfredaktorem časopisu FOLK & COUNTRY, který vycházel 21 let. * Připravil devadesát televizních pořadů Folková setkání. * Je dramaturgem festivalů Zahrada a Folková růže. * Zatím mu vyšlo pět knih, jednak o hudbě a jednak humorných. * Má dceru a syna, čímž si zajistil šest vnoučat. * Jeho životní krédo: Vstoupíš-li do vozovky, nečum po ženskejch.