Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Jo jo voličům nakecáme co chtějí oni slyšet a my si zase budeme dělat co chceme my. Však ono se prý zase najde dost blbců co nás budou volit, říkal Mára. Totalitní vládnutí plodí paradoxy, zvykejme si, však to není poprvé.

Podobně se premiér velkomožně prochází po NP Šumava a obdivuje samovolnou obnovu lesa po kůrovcové kalamitě a zbytek českých kopců je odlesňován rychlostí takovou, že i kůrovcovi padla brada. Bez náhrady, protože sazenice nejsou, nějak vládě nedošlo, že stromek nelze za tři týdny vyhnat hormonem jako vodňanské kuře a poslat na trh. Těžařům je to ale fuk, kosí lesy jak otavu, teda hlavně téměř monopolní firma, která jak z udělání také patří-nepatří našemu premiérovi.

No znáte to, jakmile vám do domu nalezou brabenci, napáchají značné škody a hrozně těžko se jich zbavujete.;-)

0 0
možnosti
Foto

Obávám se, že hned 1. věta perexu způsobuje rozporuplnost dalšího textu. Škoda...

0 0
možnosti
  • Počet článků 237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 412x
Michal Jupp Konečný Narodil se na úpatí Nuselského mostu, když tam ještě nestál. * Do Prahy se vrátil za účelem vysokoškolských studií, ale to už měl zkušenosti s jazzem a rock’n’rollem. * Ale věnoval se divadlu, pro které psal hry a písničky. * Nakonec založil se svou ženou Hankou folkovou kapelu. * Aby měla kde hrát, začal organizovat koncerty v Malostranské besedě. * Z Malostranské besedy se stala Mekka všech folkařů, trampů, bluegrassistů a písničkářů. * Po deseti letech ho z Besedy vyhodili, protože tam uváděl režimu nepohodlné písničkáře. * Stal se šéfem břevnovského Klubu na Petynce. * Na dalších deset let se Petynka stala Mekkou všech folkařů, trampů, bluegrassistů a písničkářů. * V sedmdesátých a osmdesátých letech byl dramaturgem Porty, která se v té době z malých sálků vypracovala až na třicetitisícový Lochotín v Plzni. * Byl lídrem Folk a Country Klubu, který po třicet let pořádal v Praze koncerty v Lucerně a dalších velkých sálech. * Byl dramaturgem Českokrumlovského folkového festivalu, Svojšického slunovratu, Svojšického letorostu, Banjo Jamboree, Country rumpálu a dalších festivalů. * Psal do Mladého světa, Mladé fronty a dalších medií o hudbě. * Ve vydavatelství Panton připravil řadě dnes velmi slavných kapel jejich první alba. * Po Listopadu 89 se stal šéfredaktorem časopisu FOLK & COUNTRY, který vycházel 21 let. * Připravil devadesát televizních pořadů Folková setkání. * Je dramaturgem festivalů Zahrada a Folková růže. * Zatím mu vyšlo pět knih, jednak o hudbě a jednak humorných. * Má dceru a syna, čímž si zajistil šest vnoučat. * Jeho životní krédo: Vstoupíš-li do vozovky, nečum po ženskejch.